YourStay är ett familjeföretag som startade 2004 och hette då Vinnardag Fastigheter. Vi började med åtta bostäder och har i dagsläget runt 70 bostäder för uthyrning.

Vi på YourStay erbjuder möblerade boenden till företag i Sverige och övriga Europa. Våra bostäder är ett hemtrevligare alternativ för anställda som arbetar borta under längre eller kortare perioder.

Våra företagsboenden – lägenheter & hus – ligger inom bekväma avstånd till era arbetsplatser så att ni kan fokusera på det ni gör bäst. Ni får alltid egna fullutrustade kök och ett boende med hemkänsla för er som vill njuta av tiden i Sverige under projektarbeten.

Här finns våra företagsbostäder: Malmö, Lund, Helsingborg, Blekinge och andra delar av södra Sverige.

Vårt fokus ligger på att skapa en smidig helhetslösning för ert boende där ni kan trivas och slipper oroa er för sådant som bara ska fungera. Vi är dessutom prisvärda i förhållande till våra konkurrenter.

Alla våra boenden har fullt utrustade kök, platt-tv, internet, parkering och trädgårdar.

I våra bostäder möts våra kunder av bekvämlighet, hemtrevlig inredning och renbäddade sängar. Ni ska trivas i ert hem under er vistelse!

Vi är måna om att kunna vara flexibla för våra kunders skull. Ni har som gäst alltid möjlighet att kontakta oss vid frågor. Vår jour är öppen dygnet runt alla dagar i veckan!

Varmt välkomna att komma i kontakt med oss i teamet på YourStay!

Service

Vi finns tillgängliga 24/7 så att er vistelse blir excellent!

Fullt möblerat

Våra företagsboenden är alltid förberedda med sängkläder, köksutrustning & gratis parkering.

Utmärkta lägen

Vi finns nära dina projekt i södra Sverige!

Vi är fast beslutna att hjälpa ditt företag att hitta bra personalboende! Alltid full service och flexibilitet för en smidig och bekväm vistelse.

KONTAKT WHATSAPP

Vi finns här för er

VI HJÄLPER ER ATT HITTA BOENDE SOM PASSAR ER


När du behöver smart och prisvärt boende är YourStay här för dig. Vi nås via telefon, WhatsApp och e-post. Varmt välkommen!

helping you